Käyttöehdot

Alla olevat ehdot ovat voimassa MUSCH Oy VILA liikkeessä Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki 

Sopimuksen syntyminen

Lopullinen ja sitova sopimus on syntynyt sinun ja (MUSCH Oy / Vila Seinäjoki) välille, kun tilauksesi on vahvistettu. (MUSCH Oy / Vila Seinäjoki) lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on vahvistettu.

Fair use - periaate

(MUSCH Oy / Vila Seinäjoki) pidättää oikeuden estää henkilöitä ostamasta Verkkokaupan kautta, jos palautusten määrä on suuri.

Hinnat, verot ja toimitus

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut verot. Voimassa oleva hinta on se, joka on ilmoitettu Verkkokaupassa kyseisen tuotteen osalta tilauspäivänä.

(MUSCH Oy / Vila Seinäjoki) pidättää oikeuden korjata Verkkokaupassa virheellisesti ilmoitetut hinnat. Lisäksi (MUSCH Oy / Vila Seinäjoki) pidättää oikeuden muuttaa Verkkokaupassa ilmoitettuja hintoja, veroja ja/tai muita kustannuksia milloin tahansa, esim. arvonlisäverokantojen tai muiden julkisten maksujen ja veloitusten muutosten, kustannusten nousun tai vähittäiskaupan yleisen hintakehityksen seurauksena.

Verkkokaupasta tilattaessa tuotteisiin lisätään toimituskulut:

Smartpost (Posti Group Oyj) 6,90 € - ilmainen toimitus yli 100€  tilauksille. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet voidaan toimittaa ainoastaan osoitteisiin Suomessa.

 

Maksaminen

Verkkokaupasta tilattaessa on mahdollista käyttää seuraavia maksutapoja:

Pankkisiirto (FI56 5700 8120 6303 19). Viesti: VILA Seinäjoki)

Kaikki maksut ovat alaisia validoinnille ja valtuutukselle sekä kortinmyöntäjän/maksupalvelun että meidän toimestamme, turvallisuuden ylläpitämiseksi ja petosten estämiseksi. Pidätämme oikeuden hylätä tietyt maksutavat ja/tai ohjata toiseen maksutapaan olosuhteista riippuen.

Toimitus

Ellei toisin ole ilmoitettu, tavallinen toimitusaika tilauksen tekemisestä on:

Smartpost 2-4 päivää (MUSCH Oy / Vila Seinäjoki ei ole velvollinen toimittamaan loppuunmyytyjä tuotteita.

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus ilman perusteluja.

 

Vaihto- ja palautusaika

Vaihto- ja palautusaika on 30 päivää. Tämä aika lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tavaran. Jos tavaran palauttamisen viimeinen päivä on yleinen vapaapäivä, lauantai, sunnuntai, 24. joulukuuta tai 31. joulukuuta, määräaika päättyy seuraavana arkipäivänä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät viestin peruutusoikeuden käyttämisestä ennen määräajan päättymistä.

 

Maksun palautus

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, palautamme sinulle tuotteista saadut maksut kun palautus saapuu takaisin myymäläämme. Hyvitykset suoritetaan alkuperäisellä maksutavallasi, ellei ole nimenomaisesti hyväksytty muuta. Tästä hyvityksestä ei veloiteta sinulta mitään maksuja. Voimme pidättää maksun palautuksen, kunnes olemme vastaanottaneet tavaran tai kunnes olet toimittanut dokumentaation tavaran palautuksesta.

Tuotteiden palautus

Tuotteet on palautettava kauppaan, josta osto on tehty. Sinun on palautettava tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, kun tilaus on tehty. Palautuksen katsotaan tehdyn ajallaan, jos olet toimittanut tuotteet fyysisesti kauppaan tai postipalveluihin tai muuhun toimituksesta vastaavaan palveluun ennen 30 päivän määräajan päättymistä. Palautuksen ajankohtaisuuden todistamiseksi sinun tulisi säilyttää kuitti tai palautuksen seurantanumero, joka osoittaa, että olet luovuttanut tuotteet postipalvelulle ym. lähetykseen. Kaikki tuotteiden palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi.

MUCH Oy Y-tunnus 3225944-7